Naši dodávatelia

Bryndziareň, sro:

Dlhoročný spracovateľ ovčieho mlieka a výrobca ovčej bryndze a syra z Turčianskych Teplíc. Práve dlhoročnými skúsenosťami sa spoločnosti darí produkovať výrobky vysokej kvality, ktorá presviedča ľudí po celom Slovensku a nepasterizovaná bryndza a ovčia hrudka sa tešia veľkej oblube medzi zákazníkmi aj v našich predajniach.

 

Ovčia farma Pružina:

 

Mäso Parížek, s.r.o:

spoločnosť sídli v Martine, ale ich mäsove špeciality poznajú labužníci po celom Slovensku. Mnohé výrobky nesú označenie kvality SK a Zaručenej tradičnej špeciality, ktoré predurčujú ich vysoku gastronomicku hodnotu. Naša voľba na túto spoločnosť padla pre ich profesionalitu, vysokú kvalitu spracovania a výroby mäsových výrobkov podľa overených domácich receptúr bez použitia prebytočných chemikálii a rôznych náhrad.  

 

Jadezit:

spoločnosť ponúka zeleninové a ovocné špeciality vyrobené podľa overených domácich receptúr z vlastnej produkcie bez použitia chemických prísad. V našej ponuke nechýbaju obľúbené pestá z cesnaku medvedieho, zeleninové zmesi, produkty z hokkaido, domáce ovocné džemy, lekváre a iné delikatesy. Všetky prísady pre výrobky sa získavajú od regionálnych dodávateľov.

 

Cesnak Slovakia:

malá cesnaková farma na juhu Slovenska produkuje výborný slovenský cesnak bez chemických úprav, ktorého pozitíva na organizmus človeka netreba obzvlášt pripomínat. V našej ponuke nájdete vážený cesnak pálivý klasický, ale aj jemný nepálivý, dekoračné viazaničky, údený cesnak a mletú papriku pálivú aj sladkú.

 

Wellberry, s.r.o:

100% prírodné štavy a džemy od nitrianskej spoločnosti Wellberry sú vyhľadávaným artiklom na našich pultoch pre ich pozitívne účinky na zdravie, kedže všetky produkty sú vyrobené na čisto prírodnej báze bez konzervantov, umelých prísad, cukru alebo sladidiel. Výrobky sa pripravuju šetrnými technologickými postupmi zo starostlivo vybraných surovín (bobuľovité ovocie), ktoré sú obzvlášť bohaté na vitamíny, karotenoidy, flavonoidy, a iné nutrične hodnotné látky.  

 

Jogurty zo Štálika, Profi s.r.o:

Ovčie a kozie jogurty v našej ponuke zabezpečuje spoločnosť BS Profi z Liptovskej Teplej a mlieko, ktoré sa výrábajú z mlieka od miestnych chovateľov kôz a oviec, čím vyrobca podporuje región Liptov. Rovnako dojnice od ktorých pochádza mlieko sa pasú na lúkach a pasienkoch Liptovskej kotliny.

Ovčie i kozie mlieko sa šetrne pasterizuje a pridaním jogurtovej kultúry sa konzumentovi zabezpečí pôžitok z vysoko kvalitného výrobku bez pridania konzervantov, škrobov, zahusťovadiel a iných chemických látok. Naviac, jogurty neobsahujú laktózu a lepok a sú vhodné pre celiatikov.

 

Mliekareň Selce:

Spoločnosť Mliekareň Kopanice Selce sa zaoberá výrobou a spracovaním mlieka na kyslomliečne produkty (jogurty, zakysanka, jogurtové mlieko, tvaroh ai) a produkujú vždy čerstvé a kvalitné výrobky bez použitia konzervačných látok a zahusťovadiel. Mliekáreň si zabezpečuje mlieko výlučne od chovateľov hospodáriacich v oblasti Seliec, ktorí sa vyznačujú špičkovým genofondom chovaných dojníc.

 

PD Tvrdošovce:

v ponuke od Poľnohospodárskeho družstva Tvrdošovce v okrese Nové Zámky su výrobky z ručne zbieraného rakytníka rešetliakového z vlastnej výsadby, ktorého jediná oranžová bobuľka obsahuje dennú dávku vitamínu C. Rastlinou budúcnosti bol nazvaný aj preto, že je využiteľný celý bez zvyšku. Pre náš organizmus sú zdravé nielen plody, semená, kvety, ale aj listy, vetvičky, kôra a koreň. Plody sa  sušia, robí sa z nich čaj. V ponuke v našej predajni sú BIO šťavy, čaj, med a džemy.

 

Med od včelára:

medy od včelára pána Hvizdoša zo Zelenča pochádzajú z 300 kmeňových včelstiev z okolia Trnavy a Malých Karpát. Okrem toho najkvalitnejšieho lúčneho, jarného, pastovaného a medu s materskou kašičkou sú v našej ponuke aj včelí peľ a propolis, ktorých blahodarné účinky na zdravie sú všeobecne známe.

 

Vitalces:

malá rodinná firma vo Vrbovom výrába tradičné, sušené aj špeciálne bezlepkové cestoviny. Všetky suroviny potrebné na výrobu pochádzajú od miestnych pestovateľov a farmárov a cestoviny sú vyrábané bez konzervantov a iných chemikálii. Proces mletia múk prebieha v malom kamennom mlyne, čím sa v jej obsahu udržujú všetky dôležité nutričné hodnoty dôležité pre ľudský organizmus.

 

Orava Milk:

mliekaren v Leštinách produkuje tradičné mútené maslo spolu s ďalšími mliečnymi výrobkami, napr. cmar, jogurtové mlieko, ghee maslo, syr feta a iné.

 

BIO pekáreň:

Bio pekáreň je projekt, podporujúci myšlienku zdravého životného štýlu, preto aj v našej ponuke zákaník môže nájsť len pravé celozrnné chleby a pečivo, ktoré sú vyrobené tradičnou metódou s použitím kvásku, mletím múky kamenným mlynom, a zásadne bez použitia syntetických konzervačných látok a farbív. Všetky výrobky sú nielen celozrnné, ale aj v BIO kvalite.

 

Farma Lúčny dvor:

menší gazdovský dvor, z ktorých poctivé kurčatá, kačice, husy a iná hydina si našli u nás svoje miesto pre svoju pravú chuť hydiny, takú, akú si pamätáme na hydine zo záhrad našich starých mám:)

 

Vince sro:

Spoločnosť J.Vince, s.r.o. sa zaoberá balením, výrobou a distribúciou racionálnych potravín pre udržovanie si zdravia a skvalitňovanie životného štýlu a stravovania. Spoločnosť má rodinný charakter, čo značí pružnosť, efektivitu podniku a najvyššiu kvalitu produktov. Dnes spoločnosť patrí medzi tradičných predajcov a výrobcov zdravej výživy. Vo svojom sortimente má viac ako 50 výrobkov.

 

Víno Skovajsa:

rodinná firma Skovajsa vznikla v roku 1991 ako vinohradníctvo a momentálne hospodári v Pezinku a v Limbachu na 7.5ha viníc, kde spracúvajú len vlastné hrozno, z ktorého sa vyrobí 35000 až 40000 litrov vína ročne. Najskôr sa víno vyrábalo v malom a do súčasnej podoby sa firma vyvinula po niekoľkých rokoch. Ako mladí výrobcovia upustili od klasických postupov a pristúpili k šetrnému spracovaniu hrozna a k reduktívnej technológii výroby vína, ktorá umožňuje dodávať na trh moderné svieže vína s výraznou odrodovou arómou.

 

Pivovar Kaltenecker:

Mestský remeselný pivovar kvalitného slovenského piva, ktorý v súčastnosti vyrába a ponúka viac ako 20 druhov pív. Všetky druhy sa vyrábajú na základe vlastných originálnych receptúr a sú výsledkom dlhoročného výskumu a vývoja, ktorý sa realizuje na výrobnej technológii v pôvodnom pivovare z roku 1997. Suroviny na výrobu piva sa získavajú od overených certifikovaných producentov a dodávateľov najvýššej kvality.

Nepoužívajú sa žiadne konzervanty, sladidlá a ani žiadne iné chemické stabilizátory piva

 

Urpiner:

Pivo URPINER je určené všetkým, ktorí si chcú vychutnať poctivé tradičné pivo. Hoci výroba prešla v posledných rokoch značnou modernizáciou, inováciou a automatizáciou, aj naďalej pivovar používa klasický technologický postup, pri ktorom pivo zreje až 50 dní a pivo sa vyrába podľa tradičných receptúr zo slovenského sladu, chmelu a vody najvyššej kvality. Týmto sa darí dosahovať stabilne vysokú kvalitu a výnimočnú chuť piva URPINER. Okrem klasických druhov piva URPINER prináša aj novinky v podobe ochutených pív a pivných špeciálov.